Informatie

Beneden is de woon- en eetkamer met de keuken, plus de w.c. en kleine bijkeuken. Een grote ruimte van 60m2, zeer charmant ingericht in een stijl tussen toen en nu. De gehele korte wand van de zithoek is een grote middeleeuwse openhaard, welke helaas niet meer gebruikt kan worden, maar met een groepje kaarsen, geeft het toch het juiste effect.

De vele schemerlampen en kaarsen bevestigen de toch al aanwezige romantische sfeer. Via de oude wenteltrap komt u op de eerste verdieping, waar u een ruimte treft van 50m2. Hier is een studeerhoek en het kingsize bed.

Aan het einde van deze ruimte is de badkamer van 10m2, in oude stijl ingericht met bad op pootjes, wastafel en w.c. In de badkamer vindt u veel witte handdoeken en 2 witte badjassen.

De cottage is gelegen in het steegje, dat is afgeschermd van de straat, d.m.v. een ijzeren hek. In het steegje voor de cottage staat een tafeltje met 2 stoeltjes, in de oude stijl van het steegje. De ideale plek voor het ontbijt of een aperitief, voordat u de stad ingaat om te eten.

Eten kunt u natuurlijk ook in uw tijdelijke huisje doen en daar de lekkerste gerechten klaarmaken, die u op de weg terug b.v. op de Groenplaats bij de GB heeft gekocht.
De keuken is volkomen ingericht en er is voor u koffie, thee, suiker, melkpoeder, olie, azijn en diverse kruiden aanwezig, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Maaltijden:
Het is self service, dus u zorgt zelf voor het ontbijt.

Ancient Alley Cottage – Vakantiehuisje – Holiday Home – Antwerpen